Velkommen til

Mit navn er Charlotte, men i hverdagen med børnene hedder jeg Lotte :-) Jeg er 50 år, er selv mor til 2 skønne piger på 22 og 25 år, mormor til lille Olivia og bor sammen med Ole.

Jeg er uddannet pædagogisk assistent, og har tidligere arbejdet som kommunal dagplejer i Odense Kommune i 6 år, men i 2016 valgte jeg at blive privat børnepasser. Jeg er oprindeligt uddannet grafiker, og har arbejdet som dette frem til 2009.

Vi holder meget af dyr i vores familie, og har haft mange forskellige små væsener i vores hjem. Pt. har vi en lille blandingshund ved navn Bella og en kat ved navn Sofus.

I min fritid er jeg meget kreativ, og jeg har altid en masse spændende ting igang.

Jeg er ikke-ryger, og vores hjem er 100% røgfrit alle årets dage.

 

Værdierne her hos mig

I min pasningsordning er det vigtigt, at det er sjovt og rart at være barn, i hjemlige og trygge rammer, med en nærværende og deltagende voksen. At børnene trives og har en god dag er vigtig. Jeg gør mit bedste for at se alle børn og opfylde deres behov.

Jeg vægter naturen og udelivet højt i vores hverdag. I naturen er der højere til loftet, hvilket har en positiv indvirkning på både børn og voksne. Samtidig er det udviklende for både motorik, sprog, sanser og det sociale. Jeg bor tæt på både skov og marker. Jeg har ladcykel og barnevogn, og vi er ofte på tur til både skovsøen og i Zoo. Vi mærker naturen, duftene og vi taler om alt på vores vej.